›› Home ›› Nieuws

Open Vld leden keuren kieslijst goed

10 september 2012

Afgelopen zaterdag keurden de Open Vld leden uit Sint-Niklaas de kieslijst voor de komende gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen goed. Open Vld staat klaar met een dynamische ploeg om mee de stad te besturen, voor de toekomst van Sint-Niklaas en die van haar inwoners. Politici met inspiratie, maar ook met ervaring en met een doordacht beleidsprogramma voor onze stad. Ontdek snel alle kandidaten.

Onze kandidaten zijn allemaal gedreven politici met een groot hart voor Sint-Niklaas. De Open Vld ploeg vormt ook een weerspiegeling van de Sint-Niklase bevolking. Allen hebben zij als doel hun liberale stempel te drukken op het beleid en dit om de verdere ontwikkeling van onze stad veilig te stellen.

Open Vld heeft een toekomstplan maar ook een toekomstploeg om het uit te voeren. Onze lijst telt zowel kandidaten uit het centrum van Sint-Niklaas als uit de drie deelgemeenten (waarvan 8 kandidaten uit Sinaai, 3 kandidaten uit Nieuwkerken en 2 die nog in Nieuwkerken gewoond hebben én 4 kandidaten uit Belsele). We hebben niet minder dan 13 jongeren op onze lijst staan en maar liefst 29 nieuwkomers! Hiermee bewijst Open Vld Sint-Niklaas dat ze klaar is voor de toekomst, zowel die van Sint-Niklaas als die van de partij zelf.

De doelstellingen van Open Vld zijn duidelijk: een financieel gezond Sint-Niklaas met terug een bruisend winkelhart en centrum, een groene en gezellige stad waar het fijn is om te wonen en leven, een veilige stad zonder verkeersellende én met een moderne dienstverlening en zorg voor jong en oud.

Het ontwarren van de mobiliteitsknoop in het belang van de hele stadskern en de leefbaarheid van Sint-Niklaas is voor Open Vld één van de topprioriteiten. Speerpunten zijn het invoeren van logische rijrichtingen in de centrumstraten en een verkeersgeleidingssysteem met aandacht voor de zwakke weggebruiker.

De volledige, goedgekeurde lijst

1. Ine Somers 15. Betty Vink 29. Serge Van Den Neucker
2. Ronny Suy 16. Tiny Maes 30. Ludo Somers
3. Karel Noppe 17. Manuella Van Rijmenant 31. Guido De Cleene
4. Caroline De Maere 18. Lisanne Ivens 32. Christian Pollijn
5. Walter Truyens 19. Chloe Saad 33. Rosa De Boom
6. Anthony Callaert 20. Gunther De Bliek 34. Eric Verschuren
7. Sylvia Van Meirvenne 21. Sophie Eeckhout 35. Fons Van Hoydonck
8. Alexander Lippeveld 22. Marie-Anne Vink 36. Ann De Smedt
9. Natascha Steels 23. Godelieve Verhulst 37. Katrien Lambot
10. Stijn Eggermont 24. Ruth Wauters 38. Sebastiaan Temmermans
11. Iona Covaci 25. Jean-Pierre Hermes 39. Laurence Van Buynder
12. Geert Van Drom 26. Judith De Cock 40. Filip De Jonge
13. Philippe Cappendyck 27. Danny De Keyser 41. Yvan De Bruyne
14. Eline De Bruyne 28. Filip Van Dam