›› Home ›› Nieuws

Stad lanceert ikkoopinsintniklaas.be

9 april 2020

Wij k-Oh-pen lokaal! U toch ook?! Ook voor de handelaars vormt deze periode een enorme uitdaging. Ze blijven echter niet bij de pakken zitten en vele onder hen werkten nieuwe initiatieven of acties uit om het hoofd boven water te houden. Op de website www.ikkoopinsintniklaas.be bundelt de Stad Sint-Niklaas alle initiatieven.

De stad roept inwoners van Sint-Niklaas op om hun aankopen lokaal te doen. Op de website ikkoopinsintniklaas.be vindt men tips om de lokale economie te ondersteunen, uitleg over het waarom van winkelhieren, een aantal private samenwerkingsinitiatieven en een overzicht van acties en initiatieven van handelszaken. Op een handige kaart vind je Sint-Niklase zaken die aan huis leveren en/of werken met online bestellen en afhalen.

Ondernemers kunnen hun actie zelf online plaatsen door het webformulier op www.ondernemeninsintniklaas.be in te vullen. De kaart wordt dagelijks geüpdate met de ontvangen input.

Wie de lokale ondernemers nog extra wil steunen, kan ook zijn of haar profielfoto op Facebook aanpassen met het profielkader 'Ik k-Oh-p in Sint-Niklaas'.