›› Home ›› Nieuws

Open VLD op bezoek bij de burger

15 augustus 2011

Open Vld Sint-Niklaas is reeds enige maanden op Stap in Sint-Niklaas en zijn deelgemeenten. Met blauwe fietsen trekken ze rond over het ganse grondgebied om te luisteren naar wat inwoners, senioren, middenstanders en zelfstandigen hen te vertellen hebben.

De mandatarissen, de voorzitter en Jong VLD horen dan ook veel bekommernissen van de burgers maar evengoed suggesties ter verbetering van hun stad. De mensen appreciëren hun bezoek buiten de verkiezingsperiode. Open VLD Sint-Niklaas hecht veel belang aan deze actie. We hebben namelijk veel nieuwe gezichten en die moeten kenbaar worden zegt gemeenteraadslid Ine Somers.

Jong Vld bestuurslid Karel Noppe, afkomstig uit Sinaai en actief in het Sint-Niklase jeugdwerk, en Voorzitter Walter Truyens, middenstander te Sint-Niklaas, zijn 2 gedreven nieuwkomers. Enerzijds mensen laten horen waarvoor Open VLD Sint-Niklaas staat en anderzijds ook de bijsturing van programmapunten op basis van de bekommernissen en suggesties van burgers, zijn de belangrijkste doelstellingen van deze bezoeken. En met de opvallend blauwe fietsen trekken we alvast ook de aandacht (en sympathie) van iedereen in de straat.