›› Home ›› Nieuws

Wij doen wel mee!

27 april 2012

Jong VLD Sint-Niklaas bestaat uit een groep geëngageerde jongeren uit groot Sint-Niklaas die samen willen bouwen aan een blauwe toekomst voor onze stad. 

Wie zijn we?
Jong VLD Sint-Niklaas bestaat uit een groep geëngageerde jongeren uit groot Sint-Niklaas die samen willen bouwen aan een blauwe toekomst voor onze stad. Regelmatig laten we dan ook onze mening horen en schrijven we een persbericht of werken we een actie uit. Ook binnen Open VLD Sint-Niklaas dragen we inhoudelijk ons steentje bij en trachten we steeds de stem van de jongeren te laten weerklinken. Maar naast al die inhoudelijke activiteiten vormen we ook één grote vriendengroepen. Vrienden die graag al eens samen iets gaan drinken of een feestje organiseren. Zo kan je regelmatig bij ons terecht op een after work drink en vind je ons ook terug op de kerstmarkten in Sinaai en Belsele.

Onze motivatie?
Jong VlD lanceerde dit voorjaar de actie ‘ik doe nie mee’ waarmee ze de 10 meest gehoorde excuses om zich politiek niet te engageren in vraag stelde. Ook Jong VLD Sint-Niklaas steunt deze actie, want dagelijks worden we allemaal geconfronteerd met politiek. Van het sluitingsuur van je favoriete café tot de fietspaden in de stad, allemaal zijn ze het gevolg van politieke beslissingen. En daarom zeggen wij: wij doen wel mee! De stem en mening van jongeren is belangrijk en moet gehoord worden.

Meer info? Lid worden?
Wil jij samen met andere jongeren mee bouwen aan de toekomst van onze stad? Word dan lid van Jong VLD. Twijfel je of heb je nog vragen? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend en we helpen je graag verder!
Voor alle vragen kan je terecht bij voorzitter Karel Noppe (karel@jongvldsintniklaas.be)

Surf ook eens naar onze website www.jongvldsintniklaas.be of bezoek ons op facebook www.facebook.com/jongvldsintniklaas